Facings

brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash

Facings 100 % porselein E-MAX

€450
DENTISTRY

Wat zijn facings?

Een fineer is een porseleinen plaatje dat op uw eigen tand wordt geplaatst, terwijl de tand 25 minder wordt gevijld dan bij een kroon. Het wordt gebruikt om de mooie vorm en kleur van uw tand te herstellen. Kleine gaatjes, gebroken hoeken en iets scheve tanden - we kunnen dit oplossen met behulp van fineer (in sommige gevallen is het niet mogelijk om fineer te gebruiken en zijn kronen nodig). Wij zorgen ervoor dat uw gebit en glimlach er weer fantastisch uitzien!

We zijn in Dental Benelux we maken alleen fineren van 100% porselein. Veneers worden op bestelling gemaakt in ons laboratorium. De vorm en kleur kunt u zelf bepalen, uiteraard met een beetje hulp van onze ervaren cosmetisch tandartsen. Porseleinen fineren zijn iets duurder dan composiet facing. We zijn ongeveer 4 jaar geleden gestopt met composiet facing, wegens niet betrouwbaar resultaat. Composiet is niet goed voor de lange termijn. Aan de andere kant is porselein veel sterker. Wilt u fineren van de beste kwaliteit waar u een leven lang van kunt genieten? Dan zijn porseleinen facings de beste keuze.

 

Facings zijn niet altijd mogelijk, overleg dit eerst met ons. In de meeste gevallen zijn kronen de beste oplossing voor de langere termijn. We doen facing voor de 6 voorste tanden, voor het geval de tanden in een goede positie staan en recht zijn zonder grote openingen.

Wanneer kan een facing nodig zijn?

Tandverkleuring die niet reageert op bleken

....

Gebroken of versleten tanden

...

Spleetjes tussen de tanden

...

Facing

Facing voor een mooi en gezond gebit

Video afspelen

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

3 jaar Garantie

Korte wachttijden

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Gratis eigen parkeerplaats

Moderne apparatuur

6 behandelkamers

Hoge hygiëne -en sterilisatienormen