Diagnose

shutterstock_782687686

Uitgebreid onderzoek (Diagnose)

€50

Maken en x-ray

€30

3D CBCT-scan

€150

DENTISTRY

Wat is een consult of tandarts diagnose?

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk "Dental Benelux" staat een grondige kennismaking centraal. U wordt niet alleen onderzocht door een van onze deskundige tandartsen, maar er wordt ook een röntgenfoto gemaakt. Dit stelt ons in staat om een compleet beeld te krijgen van uw mondgezondheid.

Op basis van deze initiële beoordeling identificeren we alle mogelijke behandelingen en problemen. Vervolgens presenteren we u verschillende behandelplannen, elk met 2 tot 3 opties, om deze kwesties aan te pakken. Ons doel is om u een duidelijk inzicht te geven in uw situatie en de beschikbare oplossingen.

Bij "Dental Benelux" begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom horen we graag van u of u de voorkeur geeft aan het combineren van behandelingen in één sessie of deze liever over meerdere afspraken verspreidt. Op basis van uw voorkeuren en budget stellen we een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij geloven in transparantie en open communicatie. Daarom staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen besluit te kunnen nemen over uw tandheelkundige zorg.

Welkom bij "Dental Benelux" - waar uw glimlach onze prioriteit is.

Hoe de diagnose is gesteld?

U maakt een afspraak

Meestal is de wachttijd 1-2 weken.

Röntgenfoto

We maken je 2D- of 3D-foto als dat nodig is, maar je kunt je foto ook meebrengen (bij voorkeur elektronisch) en dan proberen we hem te bestuderen.

Controle door de tandarts

De tandarts onderzoekt de visuele toestand van de tanden en controleert op beweeglijkheid en pijngebieden.

Planvoorbereiding

Je kunt een kopje koffie drinken terwijl je plan wordt voorbereid door onze administratie (duurt meestal maximaal 15 minuten)

U krijgt 2 of 3 opties

Je ontvangt een afgedrukt behandelplan met je foto in verschillende opties. En alle prijzen staan vermeld.

Uitleg van het plan

Onze managers nemen de tijd om de ins en outs van je plan uit te leggen en je meer opties en mogelijkheden te geven. Daarna kun je een afspraak maken of naar huis gaan om na te denken.

Video afspelen

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

3 jaar Garantie

Korte wachttijden

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Gunstige locatie

Gratis eigen parkeerplaats

Moderne apparatuur

6 behandelkamers

Hoge hygiëne -en sterilisatienormen